Заходи, приурочені до святкування Дня молоді, відбудуться 26 червня, з 11.00 до 22.00, у харківському саду ім. Шевченка. Про це "SQ" повідомили у прес-службі Харківської міськради.

У програмі святкування заплановані: чемпіонат зі стріт-болу (нижній майданчик біля фонтану "Каскад"), змагання серед молодіжних команд з сучасних танців (верхній майданчик "Каскаду"), молодіжні батли з брейк-дансу (головна сцена "Каскаду"), змагання з хіп-хопу та графіті (середній майданчик "Каскаду"), лицарський турнір та рольові ігри молоді (алея саду Шевченка), показові виступи дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста в різних видах спорту (площа біля ККЗ "Україна"), змагання з арм -реслінгу серед молоді, виставка виробів і малюнків, представлених клубами за місцем проживання міста. Також на алеї саду Шевченка зберуться представники громадських організацій, до яких можна буде звернутися з питаннями, що стосуються соціально-молодіжної сфери.

З 19.00 на головній сцені "Каскаду" у рамках святкування Дня молоді розпочнеться концертна програма за участю творчих колективів міста. Перед харків'янами виступлять півфіналісти і фіналісти телевізійних проектів "Україна має талант" (хіп-хоп команда "H-Blast", Театр танцю "Портал", Танцювальний дует "Angel's" Віолетта Волга і Дмитро Балабін, Театр екстремального танцю "Модерн стиль", виконавці Євген Бережний, Олександр Кварта, баскетбольний фристайл "Повелителі майданчиків"); "Супер Зірка" (солістка - Катерина Ківеренко), "X-фактор" (солістка Дарина Орлова), "Фабрика зірок II" (солістка - Анастасія Востокова), "Караоке на майдані "(група" Діти капітана Гранта "). Крім того, очікується шоу пісочної анімації та вогняне шоу.