"Час"
"У Харкові вчили, як остудити запал уболівальників". На базі Харківської академії внутрішніх військ МВС України пройшов соціально-психологічний тренінг до Євро 2012. Офіцерів внутрішніх військ вчили виявляти терористів у натовпі, заспокоювати уболівальників і стримувати власний гнів.

Читайте також у номері: "Кому заважає Ленін?". Багато хто вже бачив, що у відеоролику "Включи Україну", що рекламує Євро-2012, на кадрах, присвячених Харкову, з площі Свободи прибрали пам'ятник Леніну.

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"Харків'янам доведеться жити на 44 грн. на день". На початку березня харків'ян чекає справжня година "Ч": здорожчають наземний електротранспорт, метрополітен і послуги тепломереж. "Комсомолка" підрахувала, скільки ж грошей на їжу, одяг і навіть незначні розваги залишиться середньостатистичній харківській сім'ї.

Читайте також у номері: "Депутати віддали 56 гектарів Лісопарку під забудову". Землю розділять шість кооперативів.

"Сьогодні"
"Як по гаманцю харків'ян вдарить здорожчання "комуналки" і проїзду". Харків'ян змушують тугіше затягувати пояси. Вже в середині березня до підвищення цін на проїзд у маршрутках і зростання комунальних тарифів додадуться додаткові витрати на метро, трамваї і тролейбуси. Як повідомив мер Геннадій Кернес, у транспорті почне діяти новий тариф: 2 грн. - за поїздку під землею, 1,5 грн. - за послуги електротранспорту. Напередодні великого здорожчання "Сьогодні" вирішила порахувати, наскільки схудне гаманець харків'ян.

Читайте також у номері: "Харківські фрідайвінгісти продовжують встановлювати рекорди". Незважаючи на те, що за вікном зима, харківські спортсмени продовжують встановлювати "літні" рекорди. Зовсім недавно в Дніпродзержинську Спартак Головачов встановив рекорд у статичній затримці дихання під водою, а Наталя Жаркова занурилася на 105 метрів.