Десять харьковчанок сразились за титул "Щаслива наречена" (ФОТО)Обласний фестиваль молодих сімей "Щаслива наречена" 23 листопада втретє пройшов у Харкові, в малому залі Харківського національного академічного театру опери та балету ім.Лисенка. У конкурсі взяли участь 10 молодих пар, які недавно вступили в шлюб.

Фестиваль відкрився балом молодят, під час якого дівчата та юнаки постали перед журі у весільному вбранні. У першому конкурсі, який називався "Красива дівчина. Щаслива наречена. Кохана дружина", кожна учасниця розповіла свою історію кохання, і показала слайд-шоу з весільних фотографій. У другому конкурсі під назвою "Я хочу тобі говорити" конкурсантки продемонстрували свої таланти у співі, танцях, акторській грі. Багатьом з них допомагали чоловіки.

Під час фестивалю глядачі змогли побачити театралізований обряд зняття фати завдовжки 114 м.

Переможницею конкурсу стала Ганна Дробот. Їй та її чоловікові вручили плазмовий телевізор, постільну білизну та подарунковий сертифікат одного з готелів Харкова. Решта пар - учасниці фестивалю отримали дисконтні картки на турпоїздки, солодощі, косметику та парфумерію, деякі з них - ювелірні прикраси, запрошення на романтичну вечерю в ресторанах Харкова.

Десять харьковчанок сразились за титул "Щаслива наречена" (ФОТО) Десять харьковчанок сразились за титул "Щаслива наречена" (ФОТО)
Десять харьковчанок сразились за титул "Щаслива наречена" (ФОТО) Десять харьковчанок сразились за титул "Щаслива наречена" (ФОТО)

 

Довідка "SQ". Організатори фестивалю "Щаслива наречена" - рух "Разом - вперед!" і event-майстерня "Дім щастя", а також Харківський обласний центр молоді. Мета фестивалю - популяризація інституту шлюбу, сімейних цінностей, внутріродинної етики шляхом створення масштабного яскравого шоу з молодими сім'ями.