В Харькове бесплатно обнимали всех желающих У Харкові влаштували день обіймів. Близько 40 молодих хлопців і дівчат сьогодні вдень ходили вул. Сумською з плакатами "Обійму даром" і обіймали зустрічних перехожих.

За словами учасників акції, вони, в основному, не знайомі один з одним і зібралися завдяки створеній Вконтакті групі, в якій усіх охочих закликали відзначити цей день масовими обіймами. Всього в акції взяли участь більше 100 молодих людей, ще дві групи обіймає молоді курсували іншими маршрутами центру міста. За словами учасників акції, перехожі, в основному, реагують на акцію позитивно, однак дівчата охоче обіймаються і з хлопцями, і з дівчатами, в той час як хлопці охочіше обіймаються тільки з дівчатами. Як заявила "SQ" учасниця акції Наталія, під час обіймів люди передають один одному гарний настрій і душевне тепло.

В Харькове бесплатно обнимали всех желающих

Довідка "SQ". Безкоштовні обійми (англ. Free Hugs) - рух, учасники якого виходять на вулиці і пропонують незнайомим людям свої обійми. Заснований австралійцем Хуаном Манном у 2004 р.