Во дворе дома по ул. Чичибабина строят парковку. Жильцы протестуютМешканці будинку по вул. Чичибабіна, 2 у Харкові виступають проти будівництва парковки в зеленій зоні свого двору. 24 червня відбулися збори мешканців будинку, в яких взяли участь близько 10 осіб.

За словами мешканки будинку Ольги Сікаленко, автостоянку почали будувати 17 червня - машина завезла у двір щебінь і висипала його на газон. "Робочі почали рівняти щебінь, документів нам ніяких не надали, сказали тільки, що вони є. Того ж дня ми, мешканці будинку, зібралися і склали листи до прокуратури, райвиконкому і КП "Житлкомсервіс", у яких просимо вжити заходів, щоб припинити це несанкціоноване будівництво і прибрати цей щебінь", - заявила О.Сікаленко. Під зверненням підписалися 27 мешканців. За словами мешканців, паркування будують за ініціативи мешканки цього ж будинку, яка стверджує, що у неї є відповідний дозвіл КП "Житлкомсервіс", проте нікому його не показувала. Жінку підтримують ще 6 мешканців, які хочуть побудувати парковку для власних автомобілів. Журналістам не вдалося зустрітися з цією жінкою - вона не відкрила їм двері.

"У нас маленькі діти, їм треба десь гуляти, потрібна хоч якась зелена ділянка. Ми проти будівництва", - заявила О.Сікаленко. За словами присутніх мешканців, у 2008 р. комунальники впорядкували подвір'я, і ​​до початку будівництва парковки мешканців усе влаштовувало.

Во дворе дома по ул. Чичибабина строят парковку. Жильцы протестуют Во дворе дома по ул. Чичибабина строят парковку. Жильцы протестуют
Во дворе дома по ул. Чичибабина строят парковку. Жильцы протестуют