"Час"
"З офіційних джерел... Що приховують інтернет-сайти міністерств і відомств?". З оприлюдненням інформації в інтернеті українські міністерства і відомства справляються досить посередньо і часто є PR-департаментами їх керівників, стверджує автор статті.

Читайте також у номері: "Що заважає терміналу "Holodna Gora" бути ближче до Європи?". Ті, кому доводиться їздити за межі Харкова від станції "Холодна Гора", вже встигли оцінити переваги розташованого тут нового пересадочного терміналу, відзначає автор публікації.

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"З Бельмондо в Харкові зняли відбитки". Легенда французького кіно два дні активно брав участь у програмі кінофестивалю "Харківський бузок", провів творчий вечір, а на прощання покуштував борщу з салом.

Читайте також у номері: "Перекупників квитків відлякують відеокамерами". На Південному вокзалі почалася гаряча пора - відкрився для продажів липень. Кореспонденти "Комсомолки" дізналися, чи вдасться охочим виїхати до Криму.

"Сьогодні"
"Харків'яни заплатили за концерт, але артистів ніхто не кликав". Комік Олександр Ревва, що мав виступити перед харківською публікою в ХНАТОБі ще 5 лютого, артисти "Дуету імені Чехова" (Антон Лірник та Андрій Молочний) - 17 березня у ККЗ "Україна", проте в призначений день артисти до Харкова не приїхали. Розлюченим глядачам організатор пояснив, що один з учасників дуету захворів. Насправді ж гастролери до Харкова навіть не збиралися, стверджує автор статті.

Читайте також у номері: "Кербуди будуть рекламувати квартплату". На шлях створення товариств співвласників багатоквартирних будинків харків'яни вийшли більше 10 років тому, але тільки зараз у місті почнуть з'являтися професійні "друзі людини" а-ля Нонна Мордюкова з "Діамантової руки". В академії міського господарства за гроші з міської казни за 72 години готові навчити сотні кербудів. Своїх "клієнтів" уже готується відправити на перекваліфікацію центр зайнятості.