Проезд по основным дорогам Харьковской области обеспечен, поезда также ходят по расписанию"Проїзд автотранспорту всіма дорогами загального користування в Харківській області на 24 січня забезпечений", - заявила Служба автомобільних доріг у Харківській області, передав офіційний сайт Харківської облдержадміністрації.

За інформацією служби, за минулу добу розчищено від снігу 6145,7 км автодоріг. Використано 1025,1 куб.м піщано-сольової суміші, 12 куб.м соляного розчину та 73,49 т солі. Протягом доби на автошляхах області працювало 185 одиниць техніки і 219 дорожніх робітників.

Як повідомили "SQ" у прес-службі Південної залізниці, снігопади не вплинули на графік руху поїздів, вони ходять без затримок. Служби ПЗ працюють на розчищенні снігу. Висота снігового покриву, наприклад, у Краснограді досягла 24 см.

За даними сайту міжнародного аеропорту "Харків", снігопади не завадили роботі аеропорту. Відправлений літак на Київ, очікується приліт рейсів з Києва, Москви і Дубаї (прибуття останнього літака очікується з затримкою на годину, у зв'язку з чим затримується зворотний виліт (за розкладом - о 13.35).

Як повідомили "SQ" у КП "Міськелектротранссервіс", сьогодні о 7.40 фура, яка застрягла, не давала проїхати трамваям вул. Морозова (у районі перехрестя з вул. Матросова, в напрямку вул. Одеської), затримка тривала 45 хвилин (до 8.25). Учора (23 січня) з тієї ж причини близько 17.00 застрягли тролейбуси на пр. Гагаріна. Тролейбуси стояли близько години.