"Час"
"А чи був хлопчик?". В українських ЗМІ з'явилася інформація про те, що в інтернеті розміщена інформація для внутрішнього користування співробітниками Служби безпеки України в Харківській області. Нібито витік матеріалів стався з відділу "К". Скомпрометувати харківських чекістів не вийшло: не викладено жодного документа з такими, що порочать репутацію відомостями, стверджує автор статті.

Читайте також у номері: "Зірки віддавали їм свою ніжність". Вчора на території обсерваторії Харківського національного університету ім. В.Н.Каразіна відкрили пам'ятний знак університетським астрономам, загиблим під час Великої Вітчизняної війни.

"Комсомольская правда" в Україні "(харківський випуск)
"Інспектор МНС відкачав потопаючого, вивчивши ролики для дітей". Раніше рятувати людей старшому інженеру Віктору Коваленку не доводилося.

Читайте також у номері: "В інтернеті повідомляють, коли приберуть сміття". Інтерактивна карта Харкова запрацювала. На ній у режимі он-лайн відображаються всі заявки харків'ян з ремонту житлового фонду, і з'являється інформація про те, як ці заявки виконують.

"Сьогодні"
"Металіст" нарешті відзначив завершення сезону". "Металіст" нарешті відзначив успішне завершення футбольного сезону. У вівторок увечері хлопці та дівчата в жовто-синіх шарфах команди заповнили вагони підземки й атакували квиткові каси, де видавали безкоштовні проходки на арену.

Читайте також у номері: "Катастрофа Ту-134: українка в день загибелі захистила диплом і спізнювалася на літак". У Росії почався процес упізнання жертв авіакатастрофи Ту-134, в результаті якої загинули 45 осіб, у тому числі двоє громадян України - молода пара з Харкова 21-річна Христина Онищенко і 35-річний Ваграм Сімов'ян. Сусіди і друзі хлопців до останнього сподівалися, що Христини та Ваграма не буде серед загиблих, адже російська влада помилилися, назвавши громадянами України спочатку сім'ю Осипових, а потім врятованих 10-річного Антона (у ніч на середу серце хлопчика не витримало травматичного шоку, і він помер) і його 17-річну сестру Оксану Терьохіних. Але дива не сталося ...