Открылась вторая очередь пассажирского терминала на Холодной ГореДруга черга автобусного терміналу відкрилась біля станції метро "Холодна Гора" в Харкові. За словами пасажирів, вона почала приймати внутрішньоміські маршрути 20 листопада.

Як передав сайт Харківської міськради, директор КП "Харківпас" Максим Мусєєв зазначив, що тепер на терміналі (його першу чергу відкрили 20 серпня 2010 р.) працюють 24 платформи, які щодня забезпечують перевезення близько 50 тис. пасажирів. Станція здійснює 1 тис. 600 відправлень на добу. З початку року обсяг перевезення склав близько мільйона пасажирів. Будівництво другої черги терміналу було розпочате в липні 2011 р.

"Автостанція на терміналі передбачає наявність критих платформ, санітарного обслуговування. Встановлений туалет для людей з обмеженими фізичними можливостями, пандус. Також на автостанції є кімната матері та дитини, камера зберігання. Управління ведеться з сучасного диспетчерського пункту з відеоспостереженням, звукопідсилення та системою контролю навантаження/вивантаження", - повідомив М.Мусєєв. Також на території терміналу з'явилися місця для відстою автобусів, стоянки таксі та лавочки для пасажирів.