В Харькове выступил итальянский певец Т. Кутуньо (ВИДЕО)"Приїжджаючи до України, я намагаюся не тільки отримати нові враження, а й подарувати прекрасні емоції своїм глядачам", - заявив 20 листопада на прес-конференції в Харкові перед своїм концертом італійський співак і композитор Тото Кутуньо. Він зазначив, що добирався з Києва до Харкова майже 10 годин. "Це була незвичайна поїздка. З 6.30 ми вже на ногах. Але літак до Харкова так і не вилетів. Довелося летіти до Дніпропетровська, а звідти їхати на машині до Харкова. Часу витратили стільки, скільки б добиралися до Лос-Анджелеса. Але впевнений, що концерт у Харкові буде незвичайним, незважаючи на втому ", - підкреслив Т.Кутуньо.

Під час прес-конференції співак відзначив, що в Україні у нього багато друзів. "І  хатня робітниця, яка працює у мене вдома, теж з України. На концерт у Києві, який відбувся 19 листопада, я запросив її батьків. Взагалі в Україні найкрасивіші та найромантичніші жінки. У них глибокі очі", - підкреслив Т.Кутуньо.

Також він зазначив, що хотів би приїхати до України та Польщі на Євро-2012: "Мені б дуже хотілося відвідати матчі європейського чемпіонату, бо зрозуміло, що буде дуже добре і незвичайно. Я з дитинства захоплююсь футболом, зараз уболіваю за "Мілан", товаришую з Андрієм Шевченком. Думаю, якщо зможу, то обов'язково приїду на Євро-2012".

Довідка "SQ". 20 листопада в Харкові відбувся концерт Тото Кутуньо. 19 листопада співак виступив з концертом у Києві разом з Джакомо Челентано (син Адріано Челентано).

Т.Кутуньо народився 7 липня 1943 р. у м.Фосдіново (Маса Каррара, Італія). У 1975 р. виступав з групою "Albatros". У 1976 р. на фестивалі в Сан-Ремо з піснею "Volo AZ 504" у складі групи "Albatros" посів третє місце. Пізніше почав сольну кар'єру. У 1980 р. виграв конкурс у Сан-Ремо з піснею "Solo noi". У 1990 р. виграв конкурс "Євробачення" з піснею "Insieme". Написав низку пісень для Джо Дассена ("Et si tu n` éxistais pas", "Salut", "L `été Indien"), Джонні Холідея, Адріано Челентано ("Soli", "Non'è", "- Amore? - No!", "Un po 'artista, un po' no", "Il tempo se ne va"). Написав музику до фільму "Приборкання норовливого", працював з групою "Ricchi è poveri", Орнеллою Ваноні, Марчелло, Джанні Надзаро.