В інтернеті на карті Харкова розміщуватиметься актуальна інформація зі сфери ЖКГ, і кожен користувач може не тільки відслідковувати надходження і виконання своїх заявок, але і бачити картину в цілому по своєму району або місцю проживання. Про це 22 червня повідомив сайт комунального підприємства "Міський інформаційний центр", яке і розробило цей проект для міської диспетчерської служби "1562". В інформаційному центрі відзначили, що ця розробка не має аналогів в Україні і показова з точки зору рівня технологій, які застосовуються для моніторингу, обслуговування та розвитку житлово-комунального господарства міста.

Карта дозволяє користувачам сайту переглядати інформацію про прийняті в роботу заявки громадян до диспетчерської служби "1562", у тому числі аварійні заявки, а також планово-попереджувальні роботи комунальних підприємств міста. Також відвідувачі можуть бачити місце розташування аварійних автомобілів комунальних підприємств, які оснащені GPS-датчиками і підключені до системи моніторингу автотранспорту "СіМАвто".

Для пошуку необхідної інформації передбачена можливість пошуку заявок за датою їх реєстрації, за районами, за профільною службою і конкретною адресою. Користувачеві доступна докладна інформація з кожної відображеної на карті заявки, включаючи її номер, дату і час прийняття, статус, відповідальне профільне підприємство й опис заявки.