В Красном Донце построили трехэтажный спорткомплекс стоимостью более 50 млн.грн.ДК "Укргазвидобування" НАК "Нафтогаз Україна" завершила будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу "Газовик" у сел.Червоний Донець (Балаклійський район Харківської області). Про це 22 червня під час урочистого заходу з нагоди закінчення будівництва повідомив генеральний директор газопромислового управління "Шебелинкагазвидобування" ДК "Укргазвидобування" Юрій Фесенко.

За його словами, в комплексі ще належить розставити спортивне обладнання, і за два-три тижні центр почне приймати відвідувачів. За словами Ю.Фесенка, компанія інвестувала в будівництво комплексу 56 млн.грн. У комплексі зможуть займатися фізкультурою і спортом співробітники управління і мешканці довколишніх населених пунктів.

Як повідомив кореспондент "SQ" з місця події, в урочистому мітингу взяли участь начальник управління паливно-енергетичного комплексу Харківської облдержадміністрації Василь Без'язичний, представники "Шебелинкагазвидобування", спортивні колективи і мешканці селища.

Довідка "SQ". Триповерховий спортивний комплекс "Газовик" включає два басейни, спортзал, три зали для занять боротьбою, боксом і легкою атлетикою. Також у комплексі буде діяти відкритий тенісний корт, майданчики для футболу, баскетболу та волейболу. Загальна площа спорткомплексу - 6,2 тис.кв.м. Комплекс розрахований на одночасне перебування в ньому 230 осіб. Будівництво комплексу було розпочате у 2004 р.