"Фонду Олександра Фельдмана з власних джерел стало відомо, що 22 червня у Львові невідомими готують провокації з використанням символіки МБФ фонду", - заявили "SQ" у фонді О.Фельдмана.

Представники фонду підкреслили, що ніяких акцій Міжнародний благодійний фонд "Фонд Олександра Фельдмана" 22 червня у Львові, інших містах України та за її межами не планував проводити і не проводить. "Будь-які заходи з використанням імені та прізвища народного депутата чи символіки організацій, які мають до нього відношення, вважаємо провокаціями, спрямованими на дискредитацію О.Фельдмана", - підкреслили у фонді.

У разі виявлення провокацій фонд планує звернутися до правоохоронних органів з проханням розібратися в ситуації, знайти і покарати винних.

Довідка "SQ". У Львові 9 травня, в День Перемоги, сталися зіткнення між членами ВО "Свобода" і демонстрантами з георгіївськими стрічками. В результаті бійки зав'язалася стрілянина і бійка із застосуванням каміння, є поранені.

Про проведення акцій у Львові 22 червня заявили організації "Євреї проти Гурвіца" і "Євреї проти антисемітизму". Представники єврейської громади Україна заявили, що ці організації фінансуються лідером проросійської партії "Родіна" Ігорем Марковим і не мають відношення до єврейського руху.

Про своє бажання 22 червня поїхати до Львова раніше заявляв голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, однак пізніше відмовився від цих намірів.