В Харькове осудили членов преступной группы, грабившей с игрушечным пистолетом игровые салоны Безробітний 26-річний мешканець Дергачів вироком Дзержинського районного суду Харкова засуджений на сім з половиною років позбавлення волі з конфіскацією майна, двоє безробітних мешканців Нововодолазького району (22 і 24 роки) засуджені на сім років.

Як повідомив офіційний сайт прокуратури Харківської обл. з посиланням на заступника прокурора області Олега Анпілогова, слідством було встановлено, що перший з них у вересні 2008 р., застосувавши насильство стосовно до охоронця залу ігрових автоматів у Харкові і загрозу касиру, змусив передати йому виручку в розмірі 3 тис. рн., після чого всі троє зникли з місця події. Таким же чином, з використанням масок, іграшкового пістолета і газового балончика зі сльозогінним газом, вони забрали 4 тис.грн. та два мобільні телефони в іншому залі ігрових автоматів. Ще в одному залі вони заволоділи 1 тис. грн.

На рахунку засуджених також незаконне заволодіння автомобілем, крадіжка золотих виробів і мобільних телефонів з квартир. Усі троє повністю визнали свою провину. Вирок суду ще не набув чинності.