Підприємець і мандрівник Олексій Коровін 30 жовтня вирушає в подорож азіатськими країнами. Як повідомила "SQ" Христина Котолевська, PR-менеджер О.Коровіна, він планує відвідати Пакистан, Індію, Непал і, можливо, острів Шрі-Ланка.

У зв'язку з підготовкою до проекту "The Way of Life" (у рамках цього проекту команда з шести осіб на джипах проїде від Камчатки (Росія) до Кейптауна (ПАР) О.Коровін розділив подорож Азією на два етапи, і в перерві між ними полетить на загальний збір команди проекту в Сараєво. Спочатку він планує проїхати 1500 км на велосипеді Пакистаном - від Ісламабаду до Карачі - за 14 днів. А після перерви протягом 35 днів пройде 5 тис. км Непалом, Індією і Шрі-Ланкою на легкому мотоциклі і пішки.

"З собою візьму мінімум речей - легкий рюкзак. При цьому я не збираюся кидатися грошима, а навпаки, економно витрачати кошти. Моя мета: зрозуміти і відчути місцевих мешканців, їхню культуру, приміряти східне життя на себе. І, звичайно ж, опинитися в абсолютно незнайомій атмосфері, де немає звичних речей, де твої рефлекси цивілізованого життя не працюють", - зазначив мандрівник. Після повернення він збирається змонтувати фільм і випустити фотокнигу на основі відзнятих матеріалів.

Довідка "SQ". У 2010 р. О.Коровін здійснив одиночну 45-денну мотоподорож Україною, Росією, Монголією, Казахстаном та Киргизстаном.