Харьковский экспертно-криминалистический центр получит бывшее здание института летчиков –  начальник облуправления милиции

Науково-дослідницький експертно-криміналістичний центр Головного управління МВС України в Харківській обл. отримає для своїх потреб будівлю з фонду міністерства оборони на вул. Володарського в Харкові. Про це 21 червня на святкуванні 10-річчя створення центру повідомив начальник управління Микола Мартинов.

За його словами, центр досі не має єдиної будівлі. Його структури розкидані в чотирьох різних місцях Харкова (вул. Ковтуна, вул. Постишева, вул. Ярославського, вул. Маяковського). "Я спілкувався з міністром (внутрішніх справ Анатолієм Могильовим - "SQ ), звертався до Міністерства оборони. Нас підтримує Харківська облдержадміністрація, всі згодні в тому, що треба об'єднувати центр, виділяти одну будівлю", - зазначив М. Мартинов.

Як повідомили "SQ" в експертно-криміналістичному центрі, йдеться про колишню будівлю Харківського інституту льотчиків  ВПС України (вул. Володарського 46).