"Час"
"Бий зверху, бий стусаном, бий навідліг!". Військова поліція існує в Україні вже дев'ять років. Однак про цю нечисленну структуру Збройних Сил України мало хто знає. 19 квітня у вузькому колі люди в камуфляжі відзначили професійне свято - День військової служби правопорядку.

Читайте також у номері: "неоране поле українського агрострахування". Як відомо, площа України становить 60,4 млн. га, частка сільськогосподарських угідь - 70,2% (42 млн. га), з них орні землі - близько 81% (33,5 млн. га).

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"З Харкова зникнуть усі маршрутки". "ПАЗам", "Газелям" і "Дельфінам" залишилося колесити вулицями лічені місяці. У мерії вже готовий документ про єдиний тип пасажирських автобусів. У тому, що його затвердить виконком, експерти не сумніваються, адже процес уже пішов. Які плюси та мінуси для пасажирів є у такого рішення?

Читайте також у номері: "Художники розмалюють будинки в спальних районах Харкова". У Гоголя на вул. Гоголя і Пушкіна на Пушкінській з'являться "товариші" в інших частинах міста. Муніціпалка виграла грант, на який проведе черговий фестиваль стріт-арту.

"Сьогодні"
"Донорство по-українськи: продають зайві нирки, мозок і кров". Мешканці Харкова все частіше заробляють "натурпродуктом". Донори здають кров, плазму і навіть готові ділитися спинним мозком. Підтвердження тому - велика кількість приватних пропозицій на сайтах оголошень. Приміром, за значний гонорар 24-річний хлопець бажає продати одну зі своїх чотирьох нирок, а панночка з вищою освітою готова поділитися яйцеклітиною.

Читайте також у номері: "Туристам покажуть підземний Харків". Чиновники придумали новий спосіб заманювати туристів: гостям міста покажуть красу підземного Харкова. Поки комунальники не уточнюють, коли буде готовий новий туристичний маршрут, але запевняють: він буде користуватися величезною популярністю.

"Слобідський край"
"Кожен повинен думати про свою пенсію". Головна ідея пенсійної реформи - зацікавити кожного громадянина думати про розмір пенсії, яку він буде отримувати в майбутньому.

Читайте також у номері: "У "єврорік" на "єврошвидких": харківські медики влаштували тест-драйв". Наступного року на Харківщині оновиться автопарк "швидких". На зміну "УАЗам" і "Газелям" повинні прийти "Мерседеси", "Рено", "Фольксвагени" та інші надійні автомобілі.