Квиток на матчі Євро-2012 у Харкові буде одночасно і проїзним квитком на всі види міського транспорту, крім таксі. Про це повідомив директор Департаменту транспорту і зв'язку Харківської міськради Сергій Дульфан, передав сайт міськради.

"Вартість послуги проїзду буде спочатку включена у вартість квитка, тобто окремо нічого доплачувати не доведеться. Ця послуга буде поширюватися на всіх щасливих власників квитків на матч - як харків'ян, так і гостей нашого міста", - зазначив С.Дульфан.

Довідка "SQ". На сайті УЄФА 1 лютого почався прийом заявок на придбання квитків на матчі Євро-2012. Протягом цього місяця всі будуть мати рівні шанси на придбання квитків, незалежно від того, коли була подана заявка. Продаж квитків на Євро-2012 буде проходити виключно через веб-сайт UEFA.com з 1 до 31 березня 2011 р.

У продаж на матчі Євро-2012 надійдуть квитки трьох категорій: індивідуальні квитки на конкретну гру; комплект квитків "Разом з командою" на груповий етап/увесь турнір; комплект квитків "Мій стадіон" на груповий етап/плей-офф дозволить уболівальникам відвідати всі матчі на конкретному стадіоні в ході групового етапу або стадії плей-офф. Уболівальники-інваліди зможуть купити квитки для себе і свого супроводжуючого.

Фінальна частина чемпіонату Європи з футболу 2012 р. пройде в Польщі та Україні. Харків є одним з чотирьох українських міст (разом з Донецьком, Києвом і Львовом), які приймуть матчі фінального турніру чемпіонату. У Польщі матчі Євро-2012 приймуть Варшава, Вроцлав, Гданськ і Познань. Згідно складеного УЄФА календаря, у Харкові зіграють команди групи "В": 9 червня 2012 р. - B1-B2, 13 червня - B1-B3 і 17 червня - B4-B1.