Сегодня пройдет тестирование по физике

Сьогодні, 20 червня, в Україні відбудеться тестування зовнішнього незалежного оцінювання знань з фізики. Як повідомив Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти, у Харківській області на тестування з фізики зареєструвалося 4 тис. 152 людини. Тестування пройде в 12 пунктах, 278 аудиторіях, обслуговувати процес будуть 662 педагоги.

За даними центру, в сусідніх областях - Полтавській і Сумській, які обслуговуються в ХРЦОЯО, - тест з фізики мають намір здавати 2 тис. 685 та 1 тис. 815 осіб відповідно.

Довідка "SQ". Зовнішнє незалежне оцінювання проходить в Україні з 2 до 24 червня. Абітурієнти мають можливість здати тести з 12 предметів (з української мови та літератури, математики, історії України, фізики, хімії, географії, біології, англійської, німецької, французької, іспанської та російської мов). Уже пройшло тестування з української мови та літератури, з іноземних мов, математики, російської мови, біології та історії України. Результати тестування будуть опубліковані після 20 червня на персональних сторінках на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Центр нагадує, що допуск до пункту тестування здійснюється на підставі оригіналів таких документів: документа, що посвідчує особу (паспорт або свідоцтво про народження, серія та номер якого вказані в сертифікаті); сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання 2011 р.; запрошення-перепустки. Без повного пакета документів охочі взяти участь у тестах не будуть допущені до їх здачі. Початок зовнішнього незалежного оцінювання з усіх предметів - об 11.00. Допуск до пункту тестування триває з 10.10 до 10.45.