"Час"
"Сама садок я садила ... Ось плодів і не бачити!". Сьогодні в Харкові саджанець можна купити дешево. Однолітка яблуні обійдеться приблизно 40 гривень, дволітка - трохи дорожче.

Читайте також у номері: "Бізнес на горі". Харківська міська влада взялася за наведення ладу в сфері ритуальних послуг.

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"Мерседес" Авакова-молодшого збив пішохода". Постраждалий - у "невідкладній" у стабільно важкому стані, а син екс-губернатора стверджує, що за кермом був не він.

Читайте також у номері: "Удар більярдною кулею зробив бармена інвалідом". У Московському районі Харкова сталося незвичайне НП.

"Сьогодні"
"Авто сина Авакова збило пішохода". У ніч з неділі на понеділок позашляховик "Мерседес", у якому знаходився син головного БЮТівця області Арсена Авакова Олександр, збив чоловіка. 50-річний потерпілий потрапив до лікарні з численними переломами та черепно-мозковою травмою.

Читайте також у номері: "Без лікарні в Бірках - 10 тисяч осіб". Мешканці селища Бірки залишилися без лікарні. Чиновники кажуть, що оптимізують роботу сільських медиків, а люди бояться, що карети швидкої допомоги з райлікарні тепер можуть просто не встигнути приїхати до хворого. Днями в селищі припинило роботу стаціонарне відділення, діє лише амбулаторія, а 10 000 пацієнтів з селища та прилеглих сіл обслуговує всього один сімейний лікар. Чиновники запевняють, що лікарню давно окупували бомжі, і пропонують їздити за медичною допомогою до райцентру, який розташований у 30 км від Бірок.