Бьянка и С. Лазарев выступят на общегородском выпускном на пл. Свободы Загальноміський випускний вечір відбудеться 29 травня на пл. Свободи в Харкові (початок о 19.00). На захід будуть запрошені випускники шкіл Харкова та області, їх батьки, друзі, директори шкіл, учителі випускних класів. Про це 19 травня повідомив сайт Харківської міськради з посиланням на директора Департаменту культури міськради Світлану Бабицьку. На площі пройде нагородження медалістів та кращих шкіл. Випускники та творчі колективи підготують мюзикл на шкільну тематику. Також на сцені виступлять українські та російські гурти і виконавці, зокрема Бьянка, Сергій Лазарєв, "23.45", "5ivesta Family" і "Чи-Лі".

"Перш ніж запрошувати зірок на випускний вечір, ми завжди проводимо опитування серед школярів, кого б вони хотіли бачити, тому що це свято має бути для них. І таким був їхній вибір", - повідомила С.Бабицька. Свято завершиться феєрверком.

Випускний вечір на площі Свободи будуть транслювати в прямому ефірі на харківських телеканалах. Також зараз йдуть переговори про трансляцію на Першому національному каналі. "Ми влаштовуємо захід хорошого рівня, тому, я думаю, він буде цікавий усім мешканцям України, і це буде випускний не тільки для харків'ян, але і для всіх випускників країни", - зазначила С.Бабицька.