В Харькове будет горячая вода, несмотря на отключение газа "Харьковским теплосетям" – пресс-служба ХТС"Харків буде забезпечений гарячою водою", - заявили 19 квітня "SQ" у прес-службі КП "Харківські теплові мережі" (ХТМ), коментуючи інформацію ДК "Газ Україна" про відключення підприємству газу. "У забезпеченні населення міста теплою водою ми орієнтуємося на харківські ТЕЦ-3 і ТЕЦ-5. Це потужні підприємства, які здатні забезпечити безперебійне постачання гарячої води", - відзначили в прес-службі.

За інформацією прес-служби, постачання гарячої води будуть забезпечувати також і котельні ХТМ, якщо це буде необхідно. "Головне, що у харків'ян буде гаряча вода", - відзначили в ХТМ.

Довідка "SQ". ДК "Газ України" доручила ВАТ "Харківміськгаз" з 19 квітня припинити газопостачання підприємств теплової комунальної енергетики, які накопичили значну заборгованість перед компанією. Як повідомили "SQ" у прес-службі ДК "Газ Україна", зокрема, газ відключений КП "Харківські теплові мережі".
За даними компанії, на 15 квітня "Харківські теплові мережі" - заборгували ДК "Газ Україна" 684,6 млн.грн. (рівень оплати - 47%).

19 квітня в Харкові закінчився опалювальний сезон.