"Час"
"Зробимо Харків чистішим!". 16 квітня в Харкові в рамках всеукраїнського проекту "Зробимо Україну чистою!" та двомісячника благоустрою міста "Зелена весна-2011" пройшов черговий загальноміський суботник.

Читайте також у номері: "Великий шлях починається з першого кроку, і він вже давно зроблений". Адміністративно-територіальна реформа згадується порівняно рідко в солідному списку законодавчих змін, на які чекає найближчим часом Україна. Хоча на недавньому засіданні Ради регіонів Віктор Янукович назвав 2011 часом якісних перетворень на регіональному рівні.

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"Що думають водії маршруток про харківських пільговиків". Кореспондент "КП" попрацював поруч з рульовим автобуса.

Читайте також у номері: "Вхід на Безлюдівку і Журавлівку здорожчав". Відтепер вхід на Журавлівський острів коштує 25 гривень, в'їзд на Безлюдівку - 30.

"Сьогодні"
"Хіміки створили комп'ютерну лабораторію, яку не можна висадити". Харківські вчені-хіміки розробили віртуальну лабораторію для школярів. Тут можна ознайомитись з реактивами, яких не знайдеш у шкільному хімкабінет, і провести нехитрі досліди. Десятикласники зможуть змішувати реактиви у колбах, не ризикуючи відправити школу в повітря.