Двоє молодих людей спробували вбити й пограбувати свого знайомого, щоб повернути гроші, які він заборгував. За це суд засудив одного з них до п'ятнадцяти років позбавлення волі, іншого - до чотирьох. Про це повідомив офіційний сайт Головного управління МВС України в Харківській області.

Засуджені проникли до квартири свого знайомого, коли той був удома. Він спробував вигнати непрошених гостей, проте один з них почав бити й душити його. Після того як потерпілий втратив свідомість, один з нападників схопив ніж і завдав йому два удари ножем у шию. Нападники забрали з квартири цінні речі і пішли. Потерпілий прийшов до тями і зміг покликати на допомогу. Сусід почув його, викликав "швидку", і чоловікові врятували життя.

Міліціонери по гарячих слідах затримали злочинців. Суд визнав одного з чоловіків винним у розбої і замаху на вбивство і засудив його до 15 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна. Його подільника суд визнав винним у розбої і засудив до чотирьох років позбавлення волі.