Крите хокейне поле "Салтівський лід" (пр. Тракторобудівників, 55-Б) у листопаді відкриють для масових катань на ковзанах. Про це 18 жовтня повідомив журналістам директор Департаменту сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради Андрій Хижняк.

За його словами, зараз на "Салтівському льоду" займаються групи фігурного катання, шорт-треку та хокею дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву (ДЮСШОР). "Найближчим же часом планується відкрити цей об'єкт для катання всіх охочих харків'ян. Зараз ми обговорюємо це питання з дирекцією спортшколи олімпійського резерву, філією якої є "Салтівський лід", - зазначив А.Хижняк.

 

Довідка "SQ". Палац "Салтівський лід" відкрився в Харкові 31 березня. На будівництво критого хокейного поля з державного бюджету було виділено 29,5 млн.грн. На будівництво інженерних мереж, обладнання трансформаторної підстанції, благоустрій прилеглої до будівлі території рішенням Харківської міськради було виділено 7 млн.грн.

18 травня на черговій сесії міської ради депутати ухвалили рішення про передачу хокейного поля в комунальну власність міста, після чого прем'єр-міністр України Микола Азаров підписав розпорядження Кабінету міністрів України "Про передачу спортивної споруди у власність територіальної громади м. Харкова".

13 липня "Салтівський лід" передали на баланс міської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву.