Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін зобов'язав керівництво Дергачівського району повністю розрахуватися за спожитий газ. Про це 18 червня губернатор заявив на виїзному засіданні обласного штабу з підготовки господарського комплексу та об'єктів соціальної сфери Дергачівського району до осінньо-зимового періоду 2010 - 2011 рр.

"Ми повинні зробити все, щоб якісно стовідсотково підготувати господарський комплекс і об'єкти соціальної сфери. Серед пріоритетів під час підготовки має бути питання розрахунку за спожитий газ, тому що треба мати чітке розуміння: не буде 100%-ого розрахунку за газ - не буде і постачання тепла", - відзначив М. Добкін.

Як зазначив губернатору голова Дергачівської районної адміністрації Володимир Кацуба, на сьогодні готовність об'єктів соціальної та господарської сфер до опалювального сезону становить 35% і пообіцяв, що до настання зими район розрахується за спожитий газ і буде на 100% підготовлений до опалювального сезону.

Довідка "SQ". Як повідомив раніше М. Добкін, рівень розрахунку за спожитий газ в Харківській обл. складає 72%. Цей показник вищий, ніж у середньому по Україні.