Харьковскую команду телепроекта "МайданS" на пл. Свободы поддержат более 20 тыс. студентов Більше 20 тис. студентів збереться 30 квітня на пл. Свободи в Харкові, щоб підтримати свою команду у фіналі телепроекту "МайданS", який пройде в Києві. Як передав сайт Харківської міськради, про це 17 квітня повідомив хореограф проекту в Харкові Олександр Євмешкін. За його словами, Харків посів перше місце за кількістю охочих взяти участь у проекті. Понад 4 тис. осіб брали участь у кастингу. У харківській команді наймолодшому учаснику- 6 років, найстаршому - 63.

"У Харкова дуже високі шанси на перемогу, - зазначив А.Євмешкін. - Усі міста, що приймають участь у проекті, по-своєму оригінальні і просувають свою "фішку". Якщо, приміром, Дніпропетровськ бере хореографією, то ключ до успіху Харкова - висока енергетика, драйв і величезна воля до перемоги". Від імені організаторів та учасників проекту хореограф висловив подяку за організаційну підтримку Харківській міськраді і звернувся до харків'ян із проханням підтримати смс-голосуванням свою команду, суперником яких буде команда Одеси.

Довідка "SQ". Початок флеш-мобу на пл. Свободи о 20.30.

Щосуботи на телеканалі "Інтер" у прямому ефірі змагаються по два міста: пари суперників визначені шляхом жеребкування. Переможець танцювальної дуелі визначається за результатами голосування телеглядачів у прямому ефірі і за оцінками журі, яке виставляє командам бали за кожен етап змагань. Усього в проекті брало участь 12 міст. Місто - переможець проекту отримає 1 млн.грн. Організатори телепроекту - телеканал "Інтер" та Київська міська державна адміністрація.