"Час"
"Чому ростуть ціни на житлово-комунальні послуги?". Як відомо, минулого року повноваження щодо встановлення тарифів на житлово-комунальні послуги були покладені на Національну комісію регулювання електроенергетики. Місцева влада лише "автоматично" стверджувала нові розцінки й оголошувала терміни їх введення в дію.

Читайте також у номері: "У харківських ВНЗ бюджетних місць стане на дві тисячі менше". Цього року школи Харківщини закінчать трохи більше 10 тисяч дітей. До першого липня випускники отримають на руки сертифікати з результатами зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) і будуть вступати до ВНЗ.

"Комсомольська правда» в Україні" (харківський випуск)
"Метро чи маршрутки: що має коштувати дорожче?". Скоро здорожчає проїзд у всіх видах громадського транспорту. Метро - до 2 гривень, маршрутки - всі по-різному. "Комсомолка" розбиралася, з чого складається нова вартість і наскільки виправдана різниця в тарифах комунального метро та маршруток-"приватників".

"Сьогодні"
"Мер Харкова вийшов на лід з ключкою і без ковзанів". На відкритті вуличної льодової ковзанки на Салтівці градоначальник вирішив відступити від регламенту, попросив у дітвори ключку і хвацько вийшов на льодову арену, хоча і без ковзанів. Щоправда, забити шайбу в невеликі ворота меру вдалося не відразу.

Читайте також у номері: "УЄФА переніс харківського Леніна в сад Шевченка". Офіційний сайт УЄФА почав знайомити весь світ з Харковом. Наше місто, на думку еврофункціонеров, відрізняють красиве метро, пам'ятник Леніну в саду Шевченка та сільськогосподарські угіддя всюди, завдяки чому Харків називали агростолицею північно-східної України. "Сьогодні" разом з істориками і спортивними експертами вирішила проаналізувати, наскільки вірогідно рекламують місто.