Благодійний концерт, на якому будуть збиратися кошти на лікування онкохворих дітей, відбудеться в Харківській обласній філармонії 21 лютого. Про це повідомила "SQ" Тетяна Косолапова - один з організаторів концерту, волонтер Української відкритої асоціації організацій, груп та осіб, які працюють з дітьми, що страждають на онкозахворювання, "Жити завтра". За її словами, концерт приурочений до Міжнародного дня онкохворих дітей, який відзначається 15 лютого. Перед початком заходу буде відслужено православний молебень. На концерті виступлять солісти філармонії, гітарний і фортепіанний колективи, учні однієї з музичних шкіл.

Т.Косолапова повідомила, що в холі філармонії проходить виставка-продаж фоторобіт харків'янина Валентина Однов'юна, який вилікувався від раку. Також благодійний збір коштів проходив вчора, 15 лютого, на концерті православних хорів Харкова в Будинку органної та камерної музики.

Т.Косолапова зазначила, що в Харкові відділення, де лікуються діти з онкозахворюваннями, є у двох лікарнях: обласній дитячій клінічній лікарні № 1 та міської клінічної лікарні № 16.