Студентов Харьковской академии городского хозяйства будут направлять на практику в профильное министерствоСтудентів Харківської національної академії міського господарства будуть направляти на практику до Міністерства регіонального розвитку, будівництва та комунального господарства. Про це повідомив журналістам ректор ВНЗ Володимир Бабаєв. За його словами, зокрема, студенти зможуть попрацювати в різних департаментах міністерства.

Як зазначив ректор, перша група практикантів складе 5-7 осіб. Складність у тому, що проживання студенти повинні оплачувати самі. За словами В.Бабаєва, академія працює також над тим, щоб направляти студентів на практику і на роботу до різних міст країни. У той же час ректор підкреслив, що в Харкові в академії широка база для проходження студентської практики та працевлаштування випускників у системі комунальних підприємств міського господарства.

Довідка "SQ". Харківська національна академія міського господарства - це освітньо-науковий комплекс, що включає 11 факультетів, 2 технікуми, 16 навчально-консультаційних центрів в областях України, філії за кордоном, Ліцей міського господарства. Підготовка фахівців здійснюється за 28 спеціальностями. Всього в академії навчається близько 20 тис. студентів.