"Час"
"Увага: діти!". На засіданні виконкому Харківської міськради директор Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Андрій Хижняк повідомив, що ціна путівки до таборів, розташованих на території Харківської області, в нинішньому сезоні порівняно з попереднім не підвищилася і становить 2,4 тис. грн., на території рекреаційних зон Харкова - трохи більше.

Читайте також у номері: "Звичайна такса за викрадених китаянок - $ 200 тисяч". Число громадян Китаю, стан яких перевищує 10 мільйонів юанів (1,5 мільйона доларів) уже впритул наблизилося до одного мільйона. Настільки значні успіхи тамтешніх підприємців зацікавили не тільки економістів, а й... злочинців.

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"У Харкові активізувалися ремонтні шахраї". Вони пропонують міфічні програми облагороджування житла і ціни нижчі, ніж у конкурентів. Як не клюнути на вудку аферистів людям, які зібралися влітку привести до ладу квартиру, автор статті дізнався у правоохоронців та експертів ЖКГ.

Читайте також у номері: "У Саржиному яру покажуть місячне затемнення". Сьогодні харківські астрономи винесуть телескопи на відкритий майданчик і дуже сподіваються, що спостерігати за небесним шоу не завадять хмари.

"Сьогодні"
"Нова дорога до Криму буде по євроціні". Незабаром їхати до Криму трасою Харків - Сімферополь будемо за гроші. Днями голова Держслужби автодоріг України "Укравтодор" Володимир Демішкан заявив, що концесійні автомагістралі- реальність, яку вже почали втілювати в життя. Разом з Києвом, Уманню та Львовом до списку найбільш перспективних для потенційних інвесторів потрапив і Харків.

Читайте також у номері: "На перегонах тарантас черв'як осідлає гігантське ГМО-автояблоко". Харків'яни майструють незвичайний автомобіль без двигуна у вигляді генномодифікованого яблука. Команда з чотирьох ентузіастів готується до масштабних перегонів на саморобних тарантасах, які вперше стартують у Києві в суботу, 18 червня.