Заступник начальника управління у справах громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб Головного управління МВС України в Харківській області Геннадій Вітер, якого 14 лютого двоє невідомих поранили ножем, не пов'язує цей напад зі своєю професійною діяльністю. До такого ж висновку схиляється і слідство. Про це сьогодні, 15 березня, повідомили "SQ" в прокуратурі Харківської області.

За інформацією співробітника прокуратури, стаття обвинувачення по цій справі була перекваліфікована зі ст. 384 КК України (посягання на життя співробітника правоохоронних органів) на ст. 115 КК України (замах на вбивство). У зв'язку з цим кримінальну справу, яку спочатку розслідувала прокуратура Харкова, було передано до слідчого управління обласної міліції.

Довідка "SQ". 14 лютого близько 8.50 на пр. Гагаріна двоє невідомих напали на Г.Вітера, коли той ішов до стоянки забрати автомобіль. Нападники завдали йому кілька ножових поранень в область легені, шлунка і серця, а також кілька разів ударили по голові. У важкому стані Г.Вітер був доставлений в реанімаційне відділення лікарні.