"Вечірній Харків"
"Дорожні знаки вводять городян в оману". У Тарасівському провулку, на під'їзді до перехрестя з вулицею Дніпровською, висить дорожній знак "Залізничний переїзд без шлагбаума", а потім, за кілька десятків метрів, - покажчик "Бережись поїзда". Водій, як і наказано Правилами дорожнього руху, перед перехрестям повинен зупинитися і, переконавшись у безпеці, поїхати далі. Ось тільки залізничною під'їзною колією, яка колись була прокладена від станції Харків-Балашовський на лікеро-горілчаний завод, поїзд вже не пройде ніколи.

Читайте також у номері: "Студенти навчилися танцювати польку і кадриль". "Даєш альтернативу нічному клубу!" - Під таким негласним девізом 11 лютого в білому залі Будинку архітектора Харківський профспілка студентів організувала Зимовий бал з вальсом та кадриллю - під стать танцювальним вечорами ХІХ століття.

"Час"
"Кажуть, час лікує. Нікого він не лікує ...". День вшанування учасників бойових дій на території інших країн і 22-та річниця виведення радянських військ з Афганістану зібрали колишніх воїнів-"афганців" на урочистому прийомі в голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна та голови Харківської облради Сергія Чернова.

Читайте також у номері: "Точка неповернення. Ректори ВНЗ Харкова і Бєлгорода обговорили перспективи співпраці". Заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Вадим Ландсман, виступаючи на засіданні круглого столу "Співпраця у сфері освіти", в якому взяли участь ректори і проректори вишів Харківської і Бєлгородської областей, запропонував створити Українсько-російський фонд підтримки науки.

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"Як місто готується до рекордних холодів". Синоптики прогнозують, що в четвер стовпчики термометрів у Харкові можуть впасти до -30.

"Сьогодні"
"Будівництво Діснейленду: харківський парк "зачищають" від каруселей". Улюблене місце відпочинку для всієї родини, парк ім. Горького, почали "зачищати" від атракціонів. 1 березня буде дана відмашка початку зведення харківського Діснейленду, а в Італії вже готують гойдалки-каруселі для харків'ян.

"Слобідський край"
"Цінуваті час - зберегти життя". 15 лютого у всьому світі відзначають день онкохворих дітей. Чим відрізняється рак дорослого і дитини, як допомагають хворим у нас і за кордоном і скільки дітей мають шанс одужати?

Читайте також у номері: "На Харківщіні ї далі відкрівають дитячі садки". 14 садків та 16 навчально-виховних комплексів планують відкрити в 2011-му.