Командувач Повітряних сил Збройних сил України Сергій Онищенко 13 листопада вручив 203-й авіаційній навчальній бригаді в м.Чугуеві (Харківська обл.) бойовий прапор. Про це повідомили "SQ" в Регіональному медіа-центрі Міноборони в м.Харкові. У частині навчають курсантів Харківського університету повітряних військ ім. І. Кожедуба.

За даними медіа-центру, вручення прапора пройшло в урочистій обстановці, супроводжувалося парадом частини. В урочистостях взяли участь двічі Герой Радянського Союзу, льотчик-космонавт Олексій Леонов, колишній міністр оборони СРСР, маршал авіації Євген Шапошников, а також мер Чугуєва Галина Мінаєва, голова Чугуївської райдержадміністрації Володимир Лобойченко і випускники Чугуївського льотного училища різних років (близько 10 випусків).

Як зазначили в медіа-центрі, у частини і раніше було бойовий прапор, але він був ще за часів СРСР. У ті роки частина випустила близько 200 Героїв Радянського Союзу. Вручення нового прапора для частини пройшло на підставі спеціального указу президента України.