Ювелирные изделия, драгоценные камни, часы и бижутерия представлены на пятой специализированной выставке в ХарьковеП'ята спеціалізована ювелірна виставка "Kharkiv Deluxe Festival. Найкращі Українські коштовності" відкрилася сьогодні, 13 жовтня в презентаційно-виставковому центрі "Радмір Експохол". У заході беруть участь більше 150 ювелірних компаній України, а також українські представники російських торговельних марок. Виставка організована компанією "X-Експо" за підтримки Асоціації ювелірів України.

Як повідомили "SQ" організатори, вже уп'яте в експозиції візьмуть участь, зокрема, вінницький ювелірний завод "Кристал", запорізька ювелірна компанія "Arista", Київський, Львівський і Харківський ювелірні заводи, а також ювелірний завод "Золотий вік" та ювелірний дім "Кімберлі".

"Kharkiv Deluxe Festival. Найкращі Українські коштовності" - це два поверхи ювелірних виробів з нових і традиційно улюблених колекцій від кращих майстрів України за цінами виробників; величезна різноманітність прикрас, виконаних у широкому діапазоні стилів, - від класичного дизайну до найсучаснішого й оригінального. На виставці кожен зможе підібрати прикрасу на свій смак і за своїми можливостями. Золото вразить уяву всіляких форм і поєднань - як у виробах для масового споживача, так і розкішним видом ексклюзивних шедеврів. Срібло - від столових приладів до унікальних авторських робіт", - зазначили організатори. Крім виробів з дорогоцінних металів на виставці представлені годинники, дорогоцінні й напівкоштовні камені (діаманти, топази, рубіни, смарагди, сапфіри й агати), церковно-ювелірні вироби. Також відвідувачів очікують акції, сюрпризи та розіграші цінних подарунків.

На другому поверсі виставки окрім продовження експозиції ювелірних виробів другий рік поспіль проходить фестиваль виробів ручної роботи "ARTiSHOP". Також у програмі "Kharkiv Deluxe Festival" - виставка "Світ каменю", виставка харківських художників і художня виставка Марини Валуйської "Дорогоцінний світ Мар Вел'ю". Виставка "Kharkiv Deluxe Festival" працюватиме до 16 жовтня.