"Час"
"У харківському метро посилені заходи безпеки". У понеділок, 11 квітня, в столиці Білорусі стався наймасштабніший за всю історію країни теракт. На центральній станції "Жовтнева" лінії Мінського метрополітену прогримів вибух. На момент вибуху в цьому місці знаходилося близько 300 осіб, одинадцять з них загинули на місці. У зв'язку з цими подіями були посилені заходи безпеки в харківському метро.

Читайте також у номері: "Перша п'ятирічка героя капіталістичної праці Лакшмі Міттала". Шокуючих висновків дійшла спеціальна контрольна комісія Верховної Ради України з питань приватизації після того, як відвідала ВАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг" (комбінат "Криворіжсталь").

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"Директор Департаменту освіти Харківської міськради Ольга Деменко: Ні директор школи, ні завуч до грошей не мають права навіть торкатися!". Стаття присвячена прямій телефонній лінії, проведеній газетою з О.Деменко.

Читайте також у номері: "Харків'янин Олексій Криворушко: Гагарін запитав мене: "А чи не підірвеш на старті?". Наш земляк заправляв ракету, на якій першопроходець відправився в космос. Навіть 50 років по тому він дослівно пам'ятає розмову з Юрієм Гагаріним, яка відбулася 11 квітня 1961 року.