Харьковский журналист Л.Логвиненко презентовал книгу

Харківський журналіст Леонід Логвиненко 11 липня презентував свою нову книгу "Загублений світ". Збірник публіцистичних творів автора вийшов у харківському видавництві "Чайка" за сприяння благодійного фонду "Ренесанс" і депутатів Харківської облради Ігоря Балути та Андрія Ровчака (обидва - з фракції ВО "Батьківщина"). Матеріали, що увійшли до книги, раніше вже публікувалися в різних періодичних виданнях. Як зазначено в анотації до книги, твори Л.Логвиненко присвячені темам історичної пам'яті, Голодомору, національного відродження, любові до рідної землі, людської гідності і самоповаги. Як зазначив автор, у книзі він розповідає про мешканців Харківщини та Україною, а також про "українські сліди" за межами країни, зокрема, в Сибіру, ​​на Алтаї. Як зазначив ведучий презентації, колишній директор Харківського обласного центру народної творчості Володимир Гальперін, героями матеріалів журналіста часто були люди, які працюють у творчих колективах.

 

"Загублений світ" - третя книга Л.Логвиненка, перші дві - поетичні збірки. Серед гостей презентації були голова Харківської облорганізації ВО "Батьківщина" Арсен Аваков, нардеп Володимир Філенко, колишній голова Ізюмської райдержадміністрації Любов Шамрай. На заході виступив фольклорний ансамбль "Калинонька" с. Лиман Зміївського району. Презентація книги супроводжувалася демонстрацією фотографій автора.

Харьковский журналист Л.Логвиненко презентовал книгу

 

Довідка "SQ". Леонід Андрійович Логвиненко народився 30 березня 1961 р. у Київській обл. Закінчив Київський державний університет ім. Т.Шевченка. Працював у газетах "Вечірній Харків", "Слобідський край", "Главное". Також публікувався у всеукраїнських виданнях "Україна молода", "Дзеркало тижня", "Сільські вісті" і в ін. Заслужений журналіст України.