На проезжую часть Сумской рухнула стена здания (дополнено)У Харкові на перетині вулиць Сумської та Динамівській під час демонтажу будівлі на проїжджу частину вул. Сумської звалилася стіна. Про це "SQ"повідомили очевидці, які рухалися по вулиці Сумській на автомобілі.

За словами очевидців, рух транспорту під час демонтажу не перекривався. Крім того, під час демонтажу будівлі на тролейбусні дроти впало дерево.

Як повідомили "SQ" у Головному управлінні МНС в Харківській області, повідомлення про подію до управління не надходило, тому рятувальники на місце не виїжджали.

Як повідомив "SQ" заступник начальника міськуправління міліції Олександр Гапура, який прибув на місце події, сьогодні проводилося планове руйнування старого будинку. Територія була огороджена парканом. Зараз перевіряється, чому стіна будівлі обрушилася на проїжджу частину вулиці Сумської, а не всередину двору, як планувалося. За його словами, зараз будинок загрози не представляє, загиблих і постраждалих у результаті події немає.

О.Гапура також повідомив, що вул.Динамівська перекрита, рух вул.Сумською не припинений.

На проезжую часть Сумской рухнула стена здания (дополнено) На проезжую часть Сумской рухнула стена здания (дополнено)
На проезжую часть Сумской рухнула стена здания (дополнено) На проезжую часть Сумской рухнула стена здания (дополнено)