"Час"
"Є у льотчика мрія...". У переддень 50-річного ювілею польоту Юрія Гагаріна і до Всесвітнього дня авіації та космонавтики в одного з харківських художників здійснилася заповітна мрія. "Мрія про небо" - так називається триптих Олександра Вяткіна. І хоча ідея створити щось подібне з'явилася у живописця більше 60 років тому, втілити свій задум він зміг лише зараз, грунтовно переробивши свої ж полотна.

Читайте також у номері: "Благими намірами вимощена дорога ... до ОСББ?". Історія скандалу зі створенням ОСББ у 16-поверховому будинку № 28-А, розташованому по вулиці Гвардійців-Широнінців, почалася в грудні минулого року, коли в під'їзді з'явилися представники організації "Громадська рада комітетів самоорганізації громадян у м. Харкові", які зібрали, пройшовшись по квартирах, два списки з підписами мешканців. Під яким текстом залишали свої автографи мешканці будинку і чи був на той момент цей текст на папері взагалі - ключове питання всієї подальшої історії. Забігаючи наперед, слід сказати, що за кілька днів ці списки виявилися в пакеті документів, за якими було зареєстроване ОСББ.

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"Чи небезпечні для перехожих будівельні крани". "Комсомолка" з'ясовувала, чого можна чекати від техніки, що зводить будівлі в Харкові.

Читайте також у номері: "25-річний залізничник виніс з палаючої квартири двох дітей". Поки на підмогу їхали рятувальники, а сусіди визначалися, як їм вчинити, Сергій Литвинов витягнув малюків через вікно й обійшов задимлене приміщення у пошуках третьої дитини.

"Слобідський край"
"Віч-на-віч із роботодавцем". Пошук першого робочого місця - одна з головних проблем випускників ВНЗ. Де застосувати свої здібності? Куди звернутися за  якісною консультацією з питання працевлаштування? Як об'єктивно оцінити свій потенціал? Відповіді на ці питання студенти отримали на ярмарку робочих місць "Політех-2011".

Читайте також у номері: "Правду про війну розкажуть ветерани". Правду про війну необхідно захищати. Так вважають у Харківському обласному комітеті Української спілки учасників війни. Ветерани вирішили розповісти школярам і студентам правду про роль Харкова у війні.