На площади Свободы начали демонтаж новогодних декораций. Трехглавому дракону уже отпилили одну головуНа пл.Свободи в Харкові розпочався демонтаж 20-метрового триголового Дракона, який був включений до новорічної композиції на площі. Про це 12 січня повідомили "SQ" працівники, які здійснюють демонтаж. Повністю розібрати фігуру планується сьогодні. Поки працівникам вдалося болгаркою відпиляти одну з голів і за допомогою автокрана опустити її на землю. Демонтаж скульптури триває.

Як повідомили "SQ" співробітники лунапарк, який працює на пл.Свободи, атракціони працюватимуть до понеділка (16 січня). Потім демонтують і їх.

На площади Свободы начали демонтаж новогодних декораций. Трехглавому дракону уже отпилили одну голову На площади Свободы начали демонтаж новогодних декораций. Трехглавому дракону уже отпилили одну голову

Довідка "SQ". Композицію у вигляді Дракона довжиною 20 м встановили на пл. Свободи перед Новим роком. Біля композиції щовечора проходило фаєр-шоу. На площі також встановлена ​​27-метрова ялинка, обладнана спеціальна скринька для листів Діду Морозу, до якої всі діти могли вкинути свої листи, а "помічники" Діда Мороза зобов'язалися всім їм відповісти.