"Час"
"Громадський транспорт: взимку і влітку - одного кольору". Харківська влада планує комплексно реформувати систему міських пасажирських перевезень. Мер Геннадій Кернес підкреслив, що реформування транспортної системи буде відбуватися у співпраці з приватними перевізниками.

Читайте також у номері: "Партія регіонів націлилася на 2012 рік". У понеділок міська та обласна організації Партії регіонів України одну за одною провели свої партійні конференції. Делегати дружно прийняли рішення, яке підтвердило високий рівень організації виборів до місцевих рад. Було відзначено, що і по місту, і по області повністю виконані заплановані заходи з підготовки до виборів і досягнуті поставлені цілі.

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"Ціна жетонів може зрости до 2,5 грн.". Керівництво підземки вже звернулося до мерії з ініціативою підвищити вартість проїзду, підтвердив Геннадій Кернес.

Читайте також у номері: "Свідомість собачників підвищують за допомогою міліції". Рівно рік тому в Харкові розпочався перепис домашніх вихованців. "Комсомолка" з'ясовувала, наскільки успішним виявилося це починання.

"Сьогодні"
"Квитки на "Метал" можна купити в розстрочку". Викупити проходку на всі домашні матчі "Металіста", які футболісти зіграють у наступному сезоні в рамках чемпіонату України, можна буде в два етапи.

Читайте також у номері: "У Харкові астроном-любитель цілодобово фотографує зірки і місяць". Любитель астрофотографії з Пісочина Юрій Рибак фотографує планети, астероїди, туманності і навіть цілі галактики, а на створення однієї фотографії може витратити цілий ... тиждень. Пояснює: щоб отримати якісний знімок, потрібно поєднати кілька сотень кадрів одного і того ж об'єкта, а то й тисячу.