Новогоднюю елку на пл. Свободы в Харькове откроют 24 декабряВідкриття головної новорічної ялинки Харкова відбудеться 24 грудня на пл. Свободи. Як повідомила 11 листопада журналістам директор Департаменту культури Харківської міськради Світлана Бабицька, цього року на ялинці з'являться нові світлодіодні іграшки, що переливаються різними кольорами.

Також у цей день на площі почнуть працювати святковий ярмарок "Солодке королівство", будиночок Діда Мороза та розважальні атракціони. Ярмарок працюватиме до 10 січня.

Новорічний концерт за участю зірок естради розпочнеться 31 грудня о 23.00. Які саме виступлять виконавці - поки невідомо, оскільки ще тривають переговори. Феєрверк почнеться о 00.00.

Відкриття новорічних ялинок у районах Харкова пройде з 20 до 31 грудня.

Також С.Бабицька повідомила, з 20 грудня до 10 січня у Палаці спорту відбудеться шоу-програма "Пітер Пен", у якій візьмуть участь близько 800 дітей з творчих колективів і професійні актори практично з усіх театрів Харкова.

Директор Департаменту культури зазначила, що святкування Нового року в місті буде організоване, в основному, на спонсорські кошти.