Харківська державна академія фізкультури перемогла у всеукраїнському конкурсі на кращий стан фізичного виховання та спорту серед ВНЗ III-IV рівнів акредитації. Про це повідомив сайт Харківської облдержадміністрації. Конкурс за підсумками 2010-2011 навчального року організувало Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України.

Як зазначено на сайті, друге місце в цьому конкурсі серед ВНЗ I-II рівнів акредитації посіла Харківська гуманітарно-педагогічна академія.

Довідка "SQ". Від Харківської області для участі у всеукраїнському огляді-конкурсі на кращий стан фізичного виховання та спорту у ВНЗ України були відібрані 7 вишів у трьох номінаціях. У номінації "ВНЗ III-IV рівнів акредитації" були представлені Національний університет "Юридична академія України імені Ярослава Мудрого", Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" та Харківський національний університет імені В.Каразіна. У номінації "ВНЗ III-IV рівнів акредитації з факультетами фізичного виховання та профільні вищі навчальні заклади" виступили Харківська державна академія фізичної культури. До номінації "ВНЗ I-II рівнів акредитації" були відібрані Коледж переробної та харчової промисловості Харківського національного технічного університету сільського господарства ім.Петра Василенка, коледж Харківської гуманітарно-педагогічної академії та Харківський машинобудівний коледж.