У Харкові незаконно використовується знак торговельної марки "МАКСНЕТ", і харків'яни останнім часом по телебаченню та з Інтернету отримують недостовірну інформацію про цього телекомунікаційного оператора. Про це 10 жовтня у прес-центрі інформагентства "STATUS QUO" заявив заступник директора компанії "МАКСНЕТ" із зовнішніх зв'язків Сергій Гладкий.

За його словами, зокрема, 3 жовтня на прес-конференції у "STATUS QUO" президент ТМ "Тriolan" (Роман Сальников - "SQ") використовував знак ТМ "МАКСНЕТ", не маючи на це права. "Таким чином наше підприємство опинилося втягнутим у конфлікт, створений власниками ТМ "Тriolan", - зазначив С.Гладкий. - Вказані дії не тільки дискредитують ім'я ТОВ "МАКСНЕТ", але й вводять в оману як існуючих, так і потенційних абонентів". С.Гладкий підкреслив, що "МАКСНЕТ" ніколи не входив до групи компаній "Тriolan".

"На відміну від клонів ми прийшли сьогодні з повним пакетом офіційних документів", - заявив він. Керівник юридичного відділу компанії Олексій Таволжанський продемонстрував журналістам, зокрема, свідоцтво на знак для товарів і послуг, ліцензію провайдера програмної послуги Нацради з питань телебачення і радіомовлення, ліцензію Нацкомісії з питань зв'язку та ліцензію на обслуговування телемереж. О.Таволжанський повідомив, що у "МАКСНЕТу" є ліцензії на всі види діяльності, які здійснює компанія. "У жодного двійника не буде таких документів. Вони можуть бути зареєстровані як юрособа, але це не означає, що вони є провайдерами, які вправі надавати певну послугу", - зазначила заступник директора з розвитку компанії Олена Бурнаєва.

О.Таволжанський повідомив, що за фактами недобросовісної конкуренції "МАКСНЕТ" звернувся до відповідних контролюючих органи, зокрема, до Антимонопольного комітету і міліції.

Також С.Гладкий додав, що Станіслав Школа (представник власників компанії "Max Net" - "SQ") ніколи не мав ніякого відношення до компанії "МАКСНЕТ".

Довідка "SQ". 3 жовтня у прес-центрі інформагентства "STATUS QUO" Станіслав Школа, який назвався представником власників компанії "Max Net", повідомив, що ця компанія входить до групи компаній "Тriolan".