Домовленість про прямі авіарейси з Харкова до Стамбула (Туреччина), Будапешт (Угорщина), Мілан (Італія), Париж (Франція), а також до міст Німеччини досягнута під час міжнародного форуму "AEROFORUM.UA". Про це 9 червня під час авіафорума повідомив президент групи "DCH" Олександр Ярославський. За його словами, рейси почнуть діяти після введення в експлуатацію будується терміналу харківського аеропорту. У форумі вперше взяла участь ірландська авіакомпанія. "Вона має величезну кількість авіасуден, і ми сподіваємося, що вона зайде на український ринок", - зазначив О. Ярославський.

За його словами, у форумі взяли участь ключові гравці і постачальники обладнання для авіагалузі. "Вони побачили, що у нас реальний проект реконструкції аеропорту і що Україна - країна що динамічно розвивається ", - зазначив О. Ярославський.

Довідка "SQ". 750 учасників з 35 країн взяли участь у міжнародному форуму "AEROFORUM.UA". Він відбувається 7-9 червня на майданчику нового терміналу міжнародного аеропорту "Харків". Серед учасників - керівники підприємств, пов'язаних з галуззю авіаперевезень. Організатори форуму - міжнародний аеропорт "Харків", ТОВ "Інвестиції в Харків". Генеральний партнер - компанія "DCH" (Київ).