"Час"
"Бурулькопада не передбачається". Потепління принесло до Харкова чергові проблеми. Бурульки зловісно поглядають з дахів на городян, що проходять внизу. З початку року до комунальників надійшло близько 1250 заявок на усунення бурульок і ожеледі. Понад 720 заявок уже виконані. А будинки, що стоять на черзі, двірники огородили сигнальною стрічкою (червоною з білими смужками). Так комунальники дають зрозуміти перехожим, де потрібно ходити з особливою обережністю.

Читайте також у номері: "Сергій Авершин: "Останні десятиліття наша країна розвивалася, як містечкова держава". Майже рік минув з того часу, як начальником головного управління економіки Харківської облдержадміністрації був призначений Сергій Авершин. Йому тоді було всього 29 років. У радянські часи на подібні посади піднімалися в кращому випадку до 40 років.

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"Масовики-витівники влаштовують катання на санях влітку і диригують феєрверком". Люди творчих професій - режисери, сценаристи, художники, ведучі - готуються до наступних торжеств. "Комсомолка" поцікавилась, хто і як створює свята для харків'ян.

Читайте також у номері: "У Львові друкують нові квитки для ГЕТ". Перша партія талонів вартістю 1,5 грн. для міського електротранспорту повинна надійти до Харкова 20 лютого.