Територіальне управління Державного комітету України з промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду по Харківській області перевірить, чи падав кран на будівництві станції метро "Перемога". Про це 8 листопада повідомив "SQ" заступник начальника управління Олександр Сохацький. За його словами, за попередньою інформацією, в суботу, 5 листопада, в яму впав будівельний кран на гусеничному шасі. Постраждалих немає.

Як зазначив О.Сохацький, інформація про падіння крана надійшла до управління зі ЗМІ. Співробітник управління виїхав на місце будівництва, де буде з'ясовувати подробиці події. В управлінні також поставлять питання представникам ВАТ "Спеціалізоване будівельно-монтажне управління "Тунельбуд" (Харків), яке є генпідрядником будівництва станції.

Як заявили "SQ" у "Тунельбуді", вони не планують розповсюджувати в ЗМІ відомості про ті чи інші події.

Довідка "SQ". ВАТ "Спеціалізоване будівельно-монтажне управління "Тунельбуд" засноване 1968 р. З червня 2009 р. "Тунельбуд" - генеральний підрядник на будівництві метрополітену в м. Харкові. За цей час підприємством побудовано 2,9 км тунелів на будівництві метро від станції "23 Серпня" до станції "Перемога". Для отримання ліцензії підприємство проходить комплексну перевірку на наявність спеціального обладнання і фахівців, які мають право на ведення підземних робіт.