У Харкові 7 листопада комуністи проводять ходу і мітинг з нагоди 94-ї річниці Жовтневої революції. Як повідомив з місця подій кореспондент "SQ", кілька сотень демонстрантів рухаються по вул. Сумській від пл.Свободи до пл.Конституції. Колону з двох сторін супроводжує міліція.

Демонстранти несуть розтяжки з написами "Без боротьби перемоги не буде!", "Геть капіталізм - вперед соціалізм!", "Не допустимо закриття підприємств!", "Пролетарі всіх країн - єднайтеся!", А також плакати з написом "Трудящим - гідне життя!", прапори Комуністичної партії України та Всеукраїнського союзу жінок-трудящих за майбутнє дітей України. У ході бере участь оркестр.

Очолює колону народний депутат, перший секретар обласного комітету Комуністичної партії України Алла Александровська.

Довідка "SQ". У ніч з 24 на 25 жовтня (6-7 листопада за новим стилем) 1917 р. збройними робітниками, солдатами Петроградського гарнізону та матросами Балтійського флоту був захоплений Зимовий палац і заарештовано Тимчасовий уряд Росії. Петроградська рада, більшість якої становили більшовики, меншовики та ліві есери, схвалила повалення Тимчасового уряду, прийняла декрети про мир і про землю, сформувала уряд (Рада народних комісарів) на чолі з Володимиром Ульяновим (Леніним).