"Час"
"Чорне від бруду море". Курортний сезон в Україні може бути зірваний. Через спалах холери в Маріуполі, де вже півтора десятка хворих, заборонене купання та риболовля на всьому узбережжі Азовського моря в Донецькій області.

Читайте також у номері: "Інспекторам ДАІ розповіли, коли можна бити водіїв". Після низки конфліктів даішників з водіями і скандальних відеороликів ДАІ випустила посібник для своїх співробітників.

"Комсомольська правда" в Україні" (харківський випуск)
"У харківських відпускників легка паніка через маріупольську холеру". Туроператорам доводиться заспокоювати схвильованих клієнтів, а медикам - інструктувати тих курортників, які відправляються на Азов.

Читайте також у номері: "У Харкові ведуться "розкопки". Вже майже місяць водопровідники і тепловики готують до зими труби. Сліди їх бурхливої ​​діяльності можна знайти в кожному районі.

"Сьогодні"
"Чиновники облюбували будинок музшколи і вирішили виселити дітей". У місті Первомайський (80 кілометрів від Харкова) чиновники мерії вирішили змінити прописку. З торговельного центру, де вже десяток років туляться слуги народу, мер зі свитою хочуть переїхати до будівлі місцевої школи мистецтв, де діти займаються музикою і вчаться малювати. Таке рішення прийняли депутати Первомайської міськради ще в травні.

Читайте також у номері: "Директора харківської філармонії побили на порозі будинку". В кінці минулого тижня невідомі жорстоко побили директора Харківської обласної філармонії Юрія Янка, стверджує автор статті. Напад стався 2 червня в під'їзді будинку № 51 на Комсомольському шосе, де багато років живе музикант.

"Слобідський край"
"Державний техогляд збираються скасувати". Верховна Рада України в першому читанні прийняла законопроект, який може скасувати обов'язковий державний технічний огляд автомобілів. Чи стане тепер життя водіїв легшим і як зміни позначаться на роботі ДАІ - думка юриста Харківського автоклубу Дениса Журавля.

Читайте також у номері: "Холера: що треба знати, щоб не захворіти?". У Маріуполі вчора зареєстрований ще один випадок захворювання на холеру. Так, кількість хворих продовжує зростати, і вже досягла 14 осіб. Що потрібно знати про підступну хворобу і як від неї вберегтися?