Урочистий прийом з нагоди Дня журналіста відбувся в неділю 7 червня в Державній податковій адміністрації Харківської області. Заступник голови ДПА у Харківській області Роман Сенечін від імені голови обласної податкової привітав представників ЗМІ з професійним святом, подякував за високий професіоналізм і вручив деяким з них почесні грамоти і цінні подарунки обласної податкової адміністрації.

За словами Р. Сенечіна, дуже добре, що в Харкові працюють високопрофесійні журналісти, які з розумінням ставляться до значимої теми збору податків. За його словами, Харківської області є чим пишатися: за 5 місяців область із збору податків зайняла друге місце в Україні після Києва. Тільки у травні в області зібрано 1 млрд. 300 млн.грн. податків (наприклад, в травні 2003 р. - близько 200 млн.грн.)

Представників ЗМІ також привітала і подякувала за співпрацю начальник управління масово-роз'яснювальної роботи та звернень громадян ДПА у Харківській області Яна Чуб.

Довідка "SQ". Професійне свято працівників ЗМІ - День журналіста - відзначається в Україні щорічно 6 червня, в день прийняття у 1992 р. Спілки журналістів України до Міжнародної федерації журналістів. Це свято встановлене указом президента України від 25 травня 1994 р. (№ 251/94).

Серед нагороджених обласної податкової адміністрацією: автор програми "Про закон" Харківської обласної державної телерадіокомпанії (ХОДТРК) Тетяна Медяник, директор газети "Час" Михайло Марікян, журналіст ТОВ "Медіа-група "Об'єктив" Олена Кайдалова, головний редактор програми ДП "ТРК "Харківські новини" Олена Баранник, головний редактор-генеральний продюсер ТК "Simon" Вікторія Анапольская, заступник гендиректора з питань радіомовлення ХОДТРК Віталіна Зіньківська, директор газети "Вечірній Харків" Андрій Жмиря, головний редактор ТК "Фора", програми "Вісті" Ірина Баришівська, головний редактор ТРК "Право-А/ТВК" Ірина Данькова, автор проекту інформаційного інтернет-ресурсу "Мережа надзвичайного повідомлення" (REZ.COM.UA) Сергій Мірошниченко, спеціальний кореспондент ІА "STATUS QUO" Олексій Грищенко.